Op zoek naar de juiste (interim) professional? Op zoek naar een nieuwe functie? Behoefte aan arbeidsmarktadvies? Tandemm Recruitment!

Tandemm Recruitment is uw partner in werving & selectie, interim management en advies.
 Tandemm is een organisatie met jarenlange kennis en ervaring. Michiel Weijters, legt uit: Voor mij is Tandemm dé manier om werving & selectie en interim management op een hoog niveau aan te bieden. Via Tandemm Recruitment kan ik mijn kennis, ervaring en netwerk op het gebied van werving & selectie en interim management inzetten en er nog een extra dimensie aan toevoegen. En dát merken onze kandidaten én opdrachtgevers.”
Waarom Tandemm Recruitment?

 In een notendop is de organisatie professioneel, integer en kritisch meedenkend. ”Wij analyseren uw vraag; denken met u mee. Een goed werving-selectie & interim management bureau kenmerkt zich door creativiteit, marktkennis, flexibiliteit en vooral: helder advies. Tandemm is integer: uw doel wordt het onze. Maar misschien verrassen we u met onze weg naar dat doel; dat is natuurlijk ónze specialiteit.”

Werkgever, (interim)kandidaat en recruiter vormen één geheel in het recruitmentproces. Deze drie pijlers vindt u symbolisch terug in onze naamgeving met de samengevoegde dubbele ‘M’, waarin Tandemm Recruitment de rol van zaakwaarnemer heeft.