Advies

Tandemm Recruitment is tevens uw persoonlijke gesprekspartner op het gebied van ‘werk-naar-werk’ trajecten. Bent u als professional, al dan niet gedwongen, op zoek naar een nieuwe uitdaging, en heeft u behoefte aan een coach, begeleider die u helpt deze uitdaging te realiseren? Dan kunt u ons inschakelen voor een volledig ‘van werk naar werk’ – traject of specifieke onderdelen hiervan.

Wilt u als organisatie of als kandidaat meer informatie over het volledige traject en onze aanpak en zienswijze? Heeft u behoefte aan een arbeidsmarktcoach, die u helpt bij het beantwoorden van vragen zoals; ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik’? Hoe bepaal ik mijn competenties en hoe vat ik ze samen in een pakkende ‘elevator-pitch’? Neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak om alles toe te lichten.

Heeft u voor uzelf deze vragen al beantwoord, maar vindt u het prettig om op specifieke onderdelen van het oriëntatie- en sollicitatieproces ondersteund te worden? Dan kan dat ook! Met onze specialistische kennis van de (euregionale) arbeidsmarkt kunnen wij u adviseren bij het opstellen van uw CV of bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Vele kandidaten zijn u in de afgelopen jaren al voorgegaan en hebben dankzij onze adviezen en succesvolle aanpak, een nieuwe uitdaging gevonden.

Wilt u als organisatie of als kandidaat meer informatie over het volledige traject en onze aanpak en zienswijze? Neem dan contact met ons op en wij maken graag een afspraak om alles toe te lichten.