Referenties

“Michiel verstaat de kunst van het interviewen van kandidaten als geen ander. Ik heb een inspirerend gesprek met hem gevoerd en waardevolle tips gekregen voor het opstellen van mijn Curriculum Vitae. Hij combineert dit met een heldere visie op de arbeidsmarkt in Brabant en Limburg en heeft een uitgebreid zakelijk netwerk. Van dit netwerk heb ik graag gebruik gemaakt en dit heeft op korte termijn geresulteerd in mijn huidige functie bij Imgroma. Ik kan Michiel dan ook van harte aanbevelen en zal zeker in de toekomst gebruik maken van zijn diensten als dit nodig is.”

Karin van der MeijdenSales & Marketing Professional

“Ik werk al enige jaren met Michiel en in die tijd hebben wij een zeer prettige relatie opgebouwd. Ik maak graag gebruik van de expertise van Michiel als het om inhuur van contractors het zuiden van Nederland gaat.”

Sebastiaan WinterRecruiter & Ondernemer

“Michiel is een persoon die de kunst verstaat om zijn vertrouwen in mensen over te brengen op anderen. Verder is Michiel een uitermate prettige persoonlijkheid die je constant op de hoogte houdt van de actuele stand van zaken. Serviceverlening staat hoog in Michiels’ vaandel en dat is erg prettig. Ik beveel Michiel van harte aan !”

Erwin VollebergInterim Professional

“Ik heb Michiel leren kennen als een kundig, creatief en enthousiast consultant met uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt. Een betrokken coach, die in staat is mensen inzicht en bewustwording te verschaffen en ze (weer) op weg te helpen bij het zoeken naar eigenwaardes en competenties en deze in de praktijk ook toe te passen.”

Gonnie WolfsFinance Professional

Wat een compliment voor Tandemm Recruitment ! Maar nog veel meer voor Yolanda Nijs.
Gestart bij Meerssen Papier via Tandemm Recruitment en nu al vermeld op de website van de opdrachtgever! http://goo.gl/HqZ4U4

Yolanda NijsFinancial Professional