Interim opdrachten

Elke organisatie kan in een situatie terecht komen dat extra kennis en-of capaciteit gewenst is. Voor de overbrugging van een werving & selectie traject, het vervangen van medewerkers die langdurig afwezig zijn vanwege ziekte zijn de bekendste. Maar ondersteuning kan ook gewenst zijn om uw organisatie verder te laten groeien door de inhuur van specialistische kennis of om projecten te kunnen realiseren met de inzet van uw eigen medewerkers.

Tandemm Recruitment beschikt over een uitgebreid netwerk, dat jarenlang zorgvuldig is opgebouwd, om snel de gewenste kennis of capaciteit te kunnen leveren. Wij weten waar wij over praten! De consultants van Tandemm Recruitment zijn zelf ook ingezet op interim-projecten en hebben de ervaring en zijn derhalve de juiste gesprekspartner voor u of uw organisatie.

Klik rechts op een van de interim opdrachten om meer te lezen over de inhoud van de tijdelijke opdrachten.

Open sollicitatie

Beste kandidaat, interim-professional, Wij zijn u graag van dienst bij uw zoektocht naar een volgende stap in uw loopbaan. Staat uw nieuwe functie of interim-opdracht niet in het overzicht, maar wilt u ingeschreven staan en gebruik maken van de diensten en het netwerk van Tandemm Recruitment voor een volgende carierestap? 
Stuur dan uw Curriculum Vitae naar ons via onderstaande button “open sollicitatie”. Om ervoor te zorgen dat uw inschrijving op de juiste wijze wordt afgehandeld ontvangen wij graag uw uitgebreide Curriculum Vitae in Word-format. Direct na ontvangst van uw gegevens nemen wij persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie