Opdrachtgevers

Ieder recruitmentvraagstuk is uniek en daarom dient elk proces op een unieke manier te worden aangepakt. Dit is precies de reden waarom Tandemm Recruitment niet vanuit een standaard werkwijze opereert. Het centrale uitgangspunt is dat wij deelgenoot worden van het recruitmentproces en zorgen voor een helder, professioneel en uiteraard succesvol recruitmentproces. (slagingspercentage 95%)

Als opdrachtgever kunt u van Tandemm Recruitment verwachten, dat wij u daadwerkelijk helpen bij het oplossen van uw recruitmentvraagstuk. Door onze aanpak is Tandemm Recruitment direct betrokken bij uw organisatie, waarbij wordt gestreefd naar een langdurende relatie. Immers: het wervingsproces is pas geslaagd als alle partijen er ook op lange termijn een goed gevoel aan over houden!

Maatwerk, duidelijke communicatie en een transparante kostenstructuur staan centraal in onze aanpak. Tandemm Recruitment beoordeelt per opdracht de benodigde capaciteit en inzet om een opdracht succesvol in te vullen. Wij werken volgens hetno cure – no pay’ concept met een lage startvergoeding. Hierdoor is de kostenstructuur altijd transparant en komt u als opdrachtgever nooit voor verrassingen te staan.

Tandemm Recruitment staat voor maatwerk en voor een succesvolle aanpak. Wij staan 100% achter onze aanpak en bieden u als opdrachtgever zelfs garantie in het recruitment proces. Wij zorgen er voor dat de juiste professional voor uw organisatie gevonden wordt. Dus mocht de selectie van een kandidaat uiteindelijk niet de juiste keuze geweest zijn, dan gaan wij volgens onze garantiebepalingen opnieuw voor u aan de slag !

This carousel is empty, please add some logos.